Hyppää sisältöön
Monimuotoista metsää. Kuva Riku Lumiaro.
 

IBC-Carbon-hanke - www.ibccarbon.fi

Hankkeen tavoitteena on metsien biodiversiteetin, hiilen varastoinnin ja sidonnan sekä muiden ekosysteemipalveluiden yhteen nivoutuva suojelu, tiedon lisääminen ja menetelmien kehittäminen sekä päätöksentekoon vaikuttaminen. Lue lisää Esittely-sivulta.

Ajankohtaista RSS

Kestävyyspolkuja

Suomen kestävyyspolkujen on kuljettava samaan suuntaan

11.2.2021
Politiikkasuositus "Suomen kestävyyspolkujen on kuljettava samaan suuntaan" julkaistaan 12.2.2021. Tervetuloa julkaisutilaisuuteen! Politiikkasuositus kokoaa STN-hankkeiden tutkimukseen nojaavia näkemyksiä siitä, mihin jälleenrakennuksen toimenpiteet tulee painottaa hankkeiden tutkimuskohteena olevilla yhteiskunnan keskeisillä toimialoilla ja politiikkakentillä kestävän tulevaisuuden saavuttamiseksi.
Jällivaara lahopuu, Jällivaara lahopuu

IBC-Carbon Metsäpäivillä 4.2.2021. Ilmoittaudu nyt!

3.2.2021
Metsäpäivät järjestetään tänä vuonna kaikille avoimena tilaisuutena verkossa torstaina 4.2.2021. IBC-Carbon on mukana kolmen esitelmän voimin. Ilmoittaudu viimeistään keskiviikkona 3.2. klo 12.00 mennessä!
Seminaarin avauskuva

Seminaarin videotallenteet nyt katsottavissa

18.12.2020
Marraskuussa 2020 järjestetty ”Yhdessä kohti luonnonvarojen kestävää käyttöä” seminaari on nyt kokonaisuudessaan katsottavissa videotallenteina. Läpileikkaavana teemana esityksissä ja seminaarin aikana käydyssä keskustelussa on, miten löydämme ratkaisuja tulevaisuuden kannalta kriittisiin ongelmiin, ilmastonmuutokseen ja luonnon monimuotoisuuden kaventumiseen.

Hankkeen vetäjät

Martin Forsius

 

Martin Forsius

Konsortion johtaja

etunimi.sukunimi@syke.fi

 

 

 

Minna Pekkonen

 

 

Minna Pekkonen

Vuorovaikutusvastaava

etunimi.sukunimi@syke.fi

 

 

Sonja Kivinen

 

Sonja Kivinen

 Hankkeen koordinaattori

Sonja.I.Kivinen@syke.fi

  • Tulosta sivu